Duurzaam kerstpakket

Duurzaam kerstpakket samenstellen

Op zoek naar een duurzaam kerstpakket? Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket dat op een duurzame manier is geproduceerd? Bij Brandwijk Kerstpakketten vindt u een uitgebreid assortiment van de mooiste kerstpakketten en relatiegeschenken. We bieden u creatieve, originele kerstpakketten van hoge kwaliteit. We voegen steeds weer nieuwe producten toe aan het ruime assortiment van Brandwijk Kerstpakketten, zodat we u steeds weer kunnen verrassen met originele kerstpakketten en relatiegeschenken. Onze kerstpakketten en relatiegeschenken zijn geproduceerd met respect voor het milieu en de samenleving. Wilt u een duurzaam kerstpakket kunnen geven aan uw werknemers? Bij Brandwijk Kerstpakketten helpen we u graag om een duurzaam kerstpakket vorm te geven dat aansluit bij uw wensen. 

Kiezen voor een duurzaam kerstpakket

Kiest u voor een duurzaam kerstpakket, dan draagt u bij aan de zorg voor het milieu. Het kerstpakket wordt door ons geproduceerd op een duurzame manier. Voor ons is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Al meer dan 35 jaar bieden we de mooiste, persoonlijke en duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken. Creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid, dat is waar we bij Brandwijk Kerstpakketten voor staan. 

Bent u benieuwd naar de duurzame kerstpakketten uit het assortiment van Brandwijk Kerstpakketten? In onze showroom in Zaltbommel bent u van harte welkom! Hier, in ‘De Wereld van Brandwijk’, kunt u voorbeelden vinden van de kerstpakketten en relatiegeschenken die wij kunnen leveren. Kom langs en laat u inspireren! We laten u in onze showroom graag zien wat er allemaal mogelijk is. 

Een duurzaam kerstpakket van Brandwijk Kerstpakketten

Bij Brandwijk Kerstpakketten zijn we naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons, als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Daar zijn we trots op. We vinden duurzaamheid heel belangrijk. Wilt u weten welk duurzaam kerstpakket het beste past bij de uitstraling van uw bedrijf, of bij uw wensen? We geven u bij Brandwijk Kerstpakketten graag persoonlijk advies. Ook spreken we tijdens een oriënterend gesprek graag de mogelijkheden met u door. U bent van harte welkom in Zaltbommel, maar u kunt ook contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden die we u bij Brandwijk Kerstpakketten kunnen bieden. 

Met een duurzaam kerstpakket van Brandwijk Kerstpakketten geeft u uw werknemers een origineel kerstpakket. U laat aan hen zien dat u duurzaamheid belangrijk vindt. We helpen u graag om een passend duurzaam kerstpakket voor uw werknemers samen te stellen. Met een duurzaam kerstpakket van Brandwijk Kerstpakketten geeft u een kerstpakket dat ongetwijfeld in de smaak zal vallen!