U bent hier:

Duurzaam kerstpakket

duurzaam kerstpakket

Duurzaam kerstpakket bestellen

Bent u op zoek naar een duurzaam kerstpakket waarmee u uw medewerkers of zakelijke relaties kunt bedanken voor hun inzet? En wilt u graag een kerstpakket geven dat op verantwoorde, duurzame wijze is geproduceerd? Kies dan voor een duurzaam kerstpakket van Brandwijk Kerstpakketten. Bij Brandwijk Kerstpakketten vindt u een uitgebreid assortiment van duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken. U heeft bij ons een ruime keuze in de mooiste producten. We voegen steeds weer nieuwe, originele producten toe. Zo kunt u altijd een duurzaam kerstpakket vinden dat u zoekt!

Een duurzaam kerstpakket samenstellen 

Bij Brandwijk Kerstpakketten weten we als geen ander hoeveel tijd het kan kosten om een mooi, persoonlijk en duurzaam kerstpakket samen te stellen. We nemen u dit werk daarom graag uit handen, zodat u zich kunt blijven richten op uw eigen werkzaamheden. We geven u bij Brandwijk Kerstpakketten graag persoonlijk advies. Wat zijn uw wensen? Wat is uw budget? Welke boodschap wilt u overdragen met het kerstpakket? We helpen u graag bij het samenstellen van een persoonlijk en duurzaam kerstpakket! We hebben bij Brandwijk Kerstpakketten ruim 35 jaar ervaring met het leveren van de mooiste kerstpakketten en relatiegeschenken.  Bent u benieuwd naar de duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken van Brandwijk Kerstpakketten? We nodigen u graag uit in onze showroom. In 'De Wereld van Brandwijk' vindt u ons complete assortiment. U krijgt zo een goed beeld van alle mogelijkheden. We geven u graag persoonlijk advies en helpen u om een duurzaam kerstpakket te vinden dat past bij uw bedrijf. 

Een duurzaam kerstpakket van Brandwijk Kerstpakketten

Bij Brandwijk Kerstpakketten vinden we duurzaamheid heel belangrijk. We zijn zuinig op het milieu. Is het milieu niet goed, dan heeft het bedrijfsleven namelijk geen toekomst. Het is daarom belangrijk om op een verantwoorde manier met het milieu om te gaan. Alle producten van Brandwijk Kerstpakketten worden dan ook met respect voor het milieu en de samenleving geproduceerd. We zijn als eerste bedrijf in de branche gecertificeerd voor CO2-bewust niveau 3. Zo dragen we bij aan een duurzame en leefbare wereld.  Wilt u meer weten over een duurzaam kerstpakket van Brandwijk Kerstpakketten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in Zaltbommel. In onze showroom laten we u graag de verschillende verrassende opties zien. We horen graag van u en helpen u bij het samenstellen van een mooi, persoonlijk en duurzaam kerstpakket waarmee u uw personeel of zakelijke relaties kunt bedanken!