U bent hier:

Duurzaam relatiegeschenk

duurzaam relatiegeschenk

Duurzaam relatiegeschenk bestellen

Bent u op zoek naar een origineel duurzaam relatiegeschenk en hecht u waarde aan het milieu? Kies dan voor een duurzaam relatiegeschenk. Met een duurzaam relatiegeschenk kunt u een zakelijke relatie op een originele manier bedanken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bij Brandwijk Kerstpakketten bieden we u veel opties. Dankzij ons uitgebreide assortiment heeft u bij ons een ruime keuze in duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken. 

Een duurzaam relatiegeschenk kiezen 

Met een duurzaam relatiegeschenk laat u zien dat u geeft om het milieu. Alle kerstpakketten en relatiegeschenken van Brandwijk Kerstpakketten worden geproduceerd met respect voor het milieu en de samenleving. Al meer dan 35 jaar leveren we duurzame, persoonlijke kerstpakketten en keuzegeschenken. We voegen steeds weer nieuwe producten toe aan ons assortiment. Zo kunnen we u blijven inspireren, ook als u op zoek bent naar een duurzaam relatiegeschenk. Op onze website kunt u zien wat er allemaal mogelijk is bij Brandwijk Kerstpakketten. 

Wilt u graag zelf zien wat we u allemaal kunnen bieden? In onze grote showroom kunt u onze producten met eigen ogen bekijken. Zo geven we u een beeld van de vele mogelijkheden. Onze showroom, 'De Wereld van Brandwijk', is gelegen in Zaltbommel. U bent er van harte welkom! We geven u er graag persoonlijk advies en gaan aan de hand van uw wensen samen met u op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk. We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten!

Waarom een duurzaam relatiegeschenk?

Bij Brandwijk Kerstpakketten zijn we ervan overtuigd dat het belangrijk is om op een goede, verantwoorde manier met het milieu om te gaan. Het milieu heeft namelijk de toekomst van het bedrijfsleven in handen. Gaat het niet goed met het milieu, dan heeft het bedrijfsleven geen toekomst. We willen daarom zuinig met het milieu omgaan en op een duurzame manier onze producten produceren. Op die manier dragen we bij aan een leefbare en duurzame wereld. Als eerste bedrijf in de branche zijn we gecertificeerd voor het CO2-niveau 3, naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons. Daar zijn we trots op.

We zijn u graag zo goed mogelijk van dienst. We voegen daarom steeds weer nieuwe, verrassende producten toe aan ons assortiment. Ook werken we met evaluaties, die ons helpen om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Wilt u meer weten over een duurzaam relatiegeschenk van Brandwijk Kerstpakketten? Of wilt u graag langskomen in onze showroom? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie!