Exclusief Kerstpakket

Verantwoord kerstpakket van Brandwijk

Bent u op zoek naar een verantwoord kerstpakket waarmee u uw werknemers en zakelijke relaties op een originele manier mee kunt bedanken voor hun inzet? Bij Brandwijk Kerstpakketten bieden we u een uitgebreid assortiment kerstpakketten. Ook voor een verantwoord kerstpakket bent u bij ons aan het juiste adres. Brandwijk Kerstpakketten is koploper in de branche van kerstpakketten als het gaat over duurzaamheid. We bieden u graag een origineel maatschappelijk verantwoord kerstpakket!

Een verantwoord kerstpakket van Brandwijk Kerstpakketten

Bij Brandwijk Kerstpakketten weten we heel goed hoeveel tijd het voor een bedrijf kan kosten om kerstpakketten samen te stellen. We nemen u dit werk graag uit handen, zodat u zich volledig op uw eigen werkzaamheden kunt blijven richten. U kunt het samenstellen van een passend maatschappelijk verantwoord kerstpakket met een gerust hart aan ons overlaten. Bij Brandwijk Kerstpakketten hebben we namelijk al meer dan 35 jaar ervaring in het leveren van de mooiste persoonlijke en duurzame kerstpakketten en keuzegeschenken. Creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid staat bij Brandwijk Kerstpakketten centraal.

Een verantwoord kerstpakket kiezen

  Wilt u graag met eigen ogen zien wat er bij Brandwijk Kerstpakketten allemaal mogelijk is als het gaat over een verantwoord kerstpakket? We nodigen u van harte uit om langs te komen bij ‘De Wereld van Brandwijk’, onze showroom in Zaltbommel. We bieden u graag persoonlijk advies en een oriënterend gesprek waarin we uw wensen kunnen bespreken en de mogelijkheden met u kunnen doornemen. In de showroom laten we graag de mogelijkheden voor een verantwoord kerstpakket aan u zien! Zo krijgt u gelijk een goed beeld van hoe uw kerstpakket er uit kan komen te zien.  Voor een verantwoord kerstpakket zit u goed bij Brandwijk Kerstpakketten. We vinden duurzaamheid namelijk heel belangrijk. We beseffen ons dat het milieu de toekomst van het bedrijfsleven in handen heeft. De zorg voor het milieu is daarom een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Duurzaamheid maakt voor ons een groot deel uit van maatschappelijk verantwoord ondernemen. In ons bedrijfsbeleid en in de productie van onze kerstpakketten staat respect voor het milieu en de samenleving centraal. We zijn er trots op dat we naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons als eerste bedrijf in onze branche zijn gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Wilt u meer weten over Brandwijk Kerstpakketten en duurzaamheid? En wilt u graag weten welke duurzame kerstpakketten wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op, bezoek de website of kom langs in onze showroom!