U bent hier:

Kerstpakket duurzaam

kerstpakket duurzaam

Kerstpakket duurzaam bestellen

Op zoek naar een kerstpakket duurzaam? U wilt graag uw medewerkers of zakelijke relaties bedanken én u geeft om het milieu. Dan is een kerstpakket duurzaam een goede keuze. Met een kerstpakket duurzaam kunt u uw medewerkers of zakelijke relaties op een originele en duurzame manier bedanken voor hun inzet. U kunt hen zo verrassen met originele, duurzame producten. Bij Brandwijk Kerstpakketten vindt u deze duurzame kerstpakketten. Al meer dan 35 jaar leveren wij duurzame, persoonlijke kerstpakketten en relatiegeschenken. Voor een kerstpakket duurzaam bent u dan ook aan het goede adres bij Brandwijk Kerstpakketten!

Een kerstpakket duurzaam samenstellen 

U heeft misschien een idee voor een kerstpakket duurzaam maar u heeft geen tijd om het uit te voeren. Het samenstellen van een kerstpakket duurzaam kan een tijdrovende klus zijn. Dat weten we bij Brandwijk Kerstpakketten als geen ander. We nemen deze taak daarom graag van u over, zodat u zich kunt blijven richten op uw eigen werkzaamheden. Aan de hand van uw wensen gaan wij graag voor u aan de slag om een persoonlijk, kerstpakket duurzaam samen te stellen. 

In onze grote showroom in Zaltbommel, 'De Wereld van Brandwijk', kunt u ons aanbod duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken zelf komen bekijken. We nodigen u graag uit om langs te komen. Zo krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is bij Brandwijk Kerstpakketten. We geven u graag persoonlijk advies en helpen u om een kerstpakket duurzaam te vinden waarmee u op de juiste manier uw boodschap kunt overdragen!

Waarom een kerstpakket duurzaam?

We vinden duurzaamheid heel belangrijk. Daarom zijn al onze producten duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu en de samenleving. We moeten zuinig omgaan met het milieu. Het milieu heeft namelijk de toekomst van het bedrijfsleven in handen. Daarom is de zorg voor het milieu de verantwoordelijkheid van ons allemaal. Bij Brandwijk Kerstpakketten willen we met onze duurzaam geproduceerde producten bijdragen aan een leefbare en duurzame wereld. Als eerste bedrijf in de branche zijn we gecertificeerd voor het CO2-niveau 3. Brandwijk Kerstpakketten is zo koploper op het gebied van duurzaamheid binnen de branche. 

Wilt u graag meer weten over onze duurzame kerstpakketten of relatiegeschenken? Heeft u specifieke wensen? Of wilt u misschien graag een bezoek brengen aan onze showroom? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze verschillende producten en nodigen u graag uit in de showroom in Zaltbommel. We horen graag van u hoe wij u bij Brandwijk Kerstpakketten kunnen helpen bij het samenstellen van een kerstpakket duurzaam!