Kerstpakket duurzaam

Kerstpakket duurzaam nodig?

Wilt u een mooi kerstpakket duurzaam voor uw werknemers samenstellen, dat op een duurzame manier is geproduceerd? Bij Brandwijk Kerstpakketten is het mogelijk! Wij bieden een uitgebreid assortiment van duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken. Al meer dan 35 jaar kunt u de mooiste persoonlijke en duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken bij ons vinden. Elk kerstpakket wordt met zorg door ons samengesteld. U heeft bij Brandwijk Kerstpakketten een ruime keuze. Hierdoor kunt u altijd een kerstpakket duurzaam vinden dat aansluit bij uw wensen. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit het grote aanbod kerstpakketten? Wij helpen u graag om een passend kerstpakket te vinden voor uw werknemers!

Waarom een kerstpakket duurzaam? 

Door als bedrijf te kiezen voor een kerstpakket duurzaam, draagt u bij aan de zorg voor het milieu. In onze ogen is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door een duurzaam kerstpakket aan uw werknemers te geven laat u bovendien zien dat u duurzaamheid belangrijk vindt. U heeft bij Brandwijk Kerstpakketten een ruime keuze in duurzame kerstpakketten. Bent u benieuwd naar alle kerstpakketten die we bij Brandwijk Kerstpakketten aanbieden? In Zaltbommel bent u van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken. Hier, in ‘De Wereld van Brandwijk’, kunt u al onze producten vinden. In deze showroom geven we u graag een beeld van de vele mogelijkheden voor een kerstpakket duurzaam. Ook kunt u hier terecht voor persoonlijk advies over een passend kerstpakket voor uw werknemers. Heeft u speciale wensen? We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen tijdens een oriënterend gesprek. 

Een kerstpakket duurzaam van Brandwijk Kerstpakketten

Bij Brandwijk Kerstpakketten staat creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel. We ontvangen u graag in onze showroom en we verrassen u graag steeds weer met nieuwe producten, die we geregeld aan ons assortiment toevoegen. Onze kerstpakketten zijn van hoge kwaliteit. Naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons, is Brandwijk als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk. We beseffen ons dat het milieu ook de toekomst van het bedrijfsleven in handen heeft. 

Wilt u graag een kerstpakket duurzaam aan uw werknemers geven? En wilt u een bestelling plaatsen bij Brandwijk Kerstpakketten? Of heeft u misschien een vraag over onze duurzame producten? Laat het ons dan weten en kom bij ons langs of neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken!