U bent hier:

Kerstpakket MVO

kerstpakket mvo

Kerstpakket MVO bestellen

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket MVO voor uw werknemers en zakelijke relaties en vindt u maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk? Kies dan voor een kerstpakket MVO van Brandwijk Kerstpakketten. Het draait bij ons niet alleen maar om kerstpakketten en relatiegeschenken. Het is ons doel om iedereen te stimuleren om op een verantwoorde wijze met het milieu om te gaan. Op die manier kunnen we u niet alleen nu een mooi geschenk geven, maar kunnen we dit ook geven aan de komende generaties. 

Een kerstpakket MVO van Brandwijk Kerstpakketten

Bij Brandwijk Kerstpakketten hebben we ruim 35 jaar ervaring met het leveren van persoonlijke en duurzame kerstpakketten en keuzegeschenken. Creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid staat bij Brandwijk Kerstpakketten voorop. We vinden het belangrijk dat we u een kerstpakket MVO kunnen bieden dat op duurzame wijze is geproduceerd. We zijn ons ervan bewust dat het milieu een verantwoordelijkheid is van ons allemaal. Zonder een goed milieu heeft het bedrijfsleven namelijk geen toekomst. Met een kerstpakket MVO willen we graag bijdragen aan een duurzame en leefbare wereld. 

Een passend kerstpakket MVO

Elk bedrijf is anders. We vinden het daarom heel belangrijk om een passend kerstpakket MVO te kunnen bieden. We denken daarom graag met u mee. Aan de hand van uw wensen leggen we graag de verschillende mogelijkheden aan u voor. In onze showroom in Zaltbommel, bij 'De Wereld van Brandwijk', bent u van harte welkom. Hier kunt u de verschillende kerstpakketten zelf bekijken. Ook geven we u er graag persoonlijk advies. In een oriënterend gesprek bespreken we graag de verschillende opties met u. Ook laten we deze opties vervolgens graag aan u zien. Zo krijgt u direct een beeld van de vele mogelijkheden bij Brandwijk Kerstpakketten! 

Een duurzaam kerstpakket MVO van Brandwijk Kerstpakketten 

We vinden duurzaamheid bij Brandwijk Kerstpakketten heel belangrijk. We zijn er dan ook heel trots op dat we naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons als eerste bedrijf in de branche zijn gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Wilt u graag meer weten over de manier waarop we bij Brandwijk Kerstpakketten met duurzaamheid omgaan? Of heeft u misschien een vraag over een passend kerstpakket MVO voor uw werknemers en zakelijke relaties? Neem dan contact met ons op, bezoek onze website of kom langs in onze showroom in Zaltbommel. We vertellen u graag meer over bijvoorbeeld ons energiebeleid of over de mogelijkheden voor een kerstpakket MVO voor uw bedrijf. We zijn u graag optimaal van dienst!