U bent hier:

MVO relatiegeschenken

kerstpakket mvo

MVO relatiegeschenken bestellen

Bent u op zoek naar originele MVO relatiegeschenken om uw medewerkers en uw zakelijke relaties te kunnen bedanken voor hun inzet? En hecht u waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan zit u goed bij Brandwijk Kerstpakketten. U vindt hier een uitgebreid assortiment originele en persoonlijke kerstpakketten en relatiegeschenken. Bij Brandwijk Kerstpakketten vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen heel belangrijk. We bieden u daarom graag MVO relatiegeschenken die passen bij uw bedrijf!

De MVO relatiegeschenken van Brandwijk Kerstpakketten

Bij Brandwijk Kerstpakketten realiseren we ons dat de toekomst van het bedrijfsleven in de handen ligt van het milieu. Is het milieu niet goed, dan heeft het bedrijfsleven geen toekomst. Daarom is iedereen verantwoordelijk voor het milieu. Omdat we niet alleen nu kerstpakketten willen bieden maar ook een geschenk willen kunnen geven aan de komende generatie willen we op een duurzame en verantwoorde manier met het milieu omgaan. Onze kerstpakketten en relatiegeschenken worden daarom op een duurzame manier geproduceerd. Wij zijn als bedrijf dus uitsluitend bezig met de verkoop van MVO relatiegeschenken. We willen met deze aanpak graag bijdragen aan een duurzame en leefbare wereld. Als eerste bedrijf binnen de branche is Brandwijk Kerstpakketten gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3, naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons. Als onderdeel van MVO hebben we een energiebeleid geformuleerd. Meer hierover kunt u lezen op onze website. 

De mogelijkheden voor MVO relatiegeschenken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we u bij Brandwijk Kerstgeschenken kunnen bieden? We nodigen u van harte uit om langs te komen in onze grote showroom in Zaltbommel. Hier, bij 'De Wereld van Brandwijk', kunt u zelf alle opties bekijken. We geven u graag persoonlijk advies zodat we u kunnen helpen bij het vinden van passende MVO relatiegeschenken. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen we aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u bespreken. Ook kunnen we dan direct de opties aan u laten zien die het beste bij uw wensen aansluiten. We vinden het belangrijk om goed naar uw wensen te luisteren, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. 

Wilt u het samenstellen van MVO relatiegeschenken graag uit handen geven aan een professional? Schakel dan Brandwijk Kerstpakketten in. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in het leveren van originele, persoonlijke, duurzame kerstpakketten en keuzegeschenken. We helpen u graag om MVO relatiegeschenken samen te stellen die ervoor zorgen dat u op een originele manier uw boodschap kunt overbrengen. Wilt u graag meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar onze producten? Neem dan contact met ons op of kom langs in Zaltbommel!