U bent hier:

Brandwijk in beeld

Vanaf het prille begin tot aan de finishing touch is het ontstaan van 'De Wereld van Brandwijk' vastgelegd

De kerstman gaat op vakantie met BrabantZorg Reizen..

Om zich op te laden is de kerstman voor de kerstdrukte even op vakantie geweest. Na de kerstdagen is hij weer even zoek. Hij heeft een cadeaucheque ontvangen van BrabantZorg Reizen. Reizen speciaal voor ouderen.
Ho Ho Ho Merry Christmas

Rivierenland in Zaken

In Rivieren in Zaken ontvangt Gerry van Campen gasten uit het zakelijkesegment van de regio Rivierenland. In september was Dick Brandwijk te zien bij Rivierenland in Zaken om het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te bespreken. Waarom? Hoe? Wat? Al nieuwsgierig?

Ondernemen met passie!

Zondagmiddag 29 december 2013 was Brandwijk Kerstpakketten en Promo.nl te zien in het RTL 7 business programma "Ondernemen met passie!". MKB-voorzitter, Hans Biesheuvel, was afgelopen week te gast in de 'Wereld van Brandwijk' en sprak met directeur Dick Brandwijk over zijn ondernemerspassie. 

Voor het programma "Ondernemen met passie!” selecteerde Hans Biesheuvel 15 ondernemers. De Brandwijk groep is er trots op bij de top 15 te horen. Kort, bondig en 'to the point'. Zondag toont het programma de 'Wereld van Brandwijk' en vertelt Brandwijk over zijn drijfveren en passie.

Nieuwjaarsmeeting De Normaalste Zaak bij Brandwijk en Promo.nl

Eind januari was de ‘Wereld van Brandwijk’ gastheer van de tweede tekensessie van De Normaalste Zaak. Een gezelschap bedrijven dat zich sterk maakt voor de kansen van mensen met een arbeidsbeperking. Wederom was de belangstelling groot en groeit het aantal bedrijven dat mensen met een arbeids-beperking laat participeren in de onderneming. Tijdens de bijeenkomst tekende installateur Wolter & Dros als honderdste werkgever voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Kerstman deelt koekjes uit

Geheel in stijl, met een echte arrenslede en geflankeerd door een hele jonge Kerstman en kerstvrouw heeft Dick Brandwijk op tweede Kerstdag een groot aantal bejaardenhuizen in Gelderland en Noord Brabant bezocht om er kerstkoekjes uit te delen aan de bewoners. De spontane actie was een samenwerking tussen de Bickery Food Group en Brandwijk. Een reactie op het nieuws dat het traditionele ‘koekje bij de koffie’ tegenwoordig op rantsoen staat als gevolg van de bezuinigingen. In totaal bracht de Kerstman 16.000 koekjes rond. Beide bedrijven wilden bovendien een statement maken om restpartijen een zinvolle besteding te geven. Brandwijk riep via BNR Nieuwsradio al eerder op om deze te schenken aan voedselbanken en goede doelen.

Brandwijk Bommelerwaard Roparunners

Brandwijk is hoofdsponsor van de Roparun Bommelerwaard. Onder de nieuwe naam Brandwijk Bommelerwaard Runners, onderdeel van de ‘Wereld van Brandwijk’, loopt het team eind mei in een nieuwe outfit de Roparun 2012, de langste ‘non-stop’ estafetteloop van Europa. Daarnaast ontvangt men jaarlijks een financiële bijdrage.

MKB-Nederland reikt 500e Keurmerk Veilig Ondernemen uit

Maandag 13 februari 2012 reikten minister Opstelten van Veiligheid en Justitie en mkb-voorzitter Hans Biesheuvel het 500e Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor bedrijventerreinen uit. Hierin werken bedrijven samen met gemeenten, politie, brandweer en andere partijen om de veiligheid op het bedrijventerrein te vergroten.

Brandwijk showroom

Onze showroom, één van de grootste van Nederland, is het hart van ‘de wereld van Brandwijk’. Diverse thema’s vormen het decor voor een indrukwekkende collectie kerstpakketten. Naast een sauna, groene tuin en wijnkamer is er zelfs een stukje van het Koninklijk Theater Carré. Kijkt u naar de bouw en inrichting van onze showroom.

Uitreiking CO2 certificaat

Op 13 juli 2011 werd door Annemieke Traag, Gedeputeerde van de provincie Gelderland, aan Pieta en Dick Brandwijk het CO2-bewust Certificaat niveau 3 overhandigd. Daarmee is Brandwijk Kerstpakketten het eerste bedrijf in deze branche (kerstpakketten en promoartikelen) dat hiervoor is gecertificeerd. Dat naast ISO 9001 en PPP Maatschappelijk verantwoord Ondernemen (MVO).

Cursus sabreren

Bij het sabreren wordt met een champagnesabel de kurk, van de champagnefles afgeslagen. De kurk kan met een snelheid van meer dan tweehonderd kilometer per uur ruim vijftig meter wegvliegen. Dick Brandwijk laat in dit filmpje stap voor stap zien hoe u een champagnefles moet sabreren.

Productie

Tussen idee en distributie werken een groot aantal mensen in het productieproces van een kerst- of themapakket. Onmisbare schakels die met elkaar de kwaliteit van de producten en de all round service garanderen. Een aantal van die harde werkers spelen de hoofdrol in deze clip die u een indruk geeft van het productieproces.