Relatiegeschenken

Originele relatiegeschenken

Laat u inspireren over de talloze mogelijkheden voor relatiegeschenken op maat.

Wijnen en Champagnes

Exclusieve wijnen en échte champagnes!

Brandwijk heeft een divers aanbod aan exclusieve wijnen en champagnes. Het is altijd een feest om een heerlijke wijn of goede fles champagne te krijgen of cadeau te geven. Onze expert Dick Brandwijk gaat jaarlijks meerdere malen naar Frankrijk en Italië om zo zelf de beste wijnen en champagnes te selecteren en importeren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in duurzame en biologische wijnen. Laat u verrassen door onze unieke collectie. Wij denken ook graag met u mee over een passende champagne of wijn, maar kunnen u ook volledig ontzorgen met de verpakking hiervan. Een mooie wijnkist, accessoire of verpakking maakt uw geschenk helemaal compleet. 

 

Wijnen & champagnes

Zakelijke Geschenken

Luxe geschenken op maat

Op zoek naar een zakelijk geschenk voor een bijzondere mijlpaal? Of het nu gaat om een werkjubileum of oplevering, Brandwijk heeft een unieke selectie aan exclusieve zakelijke geschenken. Hierbij kunt u denken aan luxe geschenken zoals pennen, lederen (akte)tassen, ceinturen, horloges en meer. Deze luxe geschenken zijn allemaal te bedrukken of te graveren. Hiermee worden deze luxe geschenken een waardevolle herinnering aan de gelegenheid.

Promotie artikelen

Onderscheidende promotie artikelen

Promo.nl is onderdeel van Brandwijk en de specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotie artikelen. Met een hoog onderscheidend vermogen, staan respect voor het milieu en creativiteit centraal. Samen met onze klanten gaan wij dagelijks op zoek naar promotionele artikelen die o.a. duurzaam, doelgericht, functioneel en betaalbaar zijn. Zo hebben wij creatieve promotie artikelen in ieder gewenst budget. Bezoek onze Promo.nl website voor meer informatie over de talloze mogelijkheden op het gebied van promotie artikelen.

VerjaardagsserviceLR

Verjaardagsservice

Maakt een feestje van uw verjaardag

Wilt u een duurzame relatie met uw klant of personeel? De Brandwijk Verjaardagsservice is een unieke manier om uw relaties op een originele wijze te verrassen. Gedurende het gehele jaar worden zij op hun verjaardag namens u verrast met een mooi verjaardagspakket. Een leuke verrassing die zeker op prijs wordt gesteld! U kunt bij ons maandelijks of jaarlijks de data aanleveren met de adresgegevens van uw relaties en/of medewerkers. Wij verzorgen vervolgens de rest. Wij verpakken zorgvuldig het door u geselecteerde verjaardagspakket en zorgen ervoor dat de ontvanger het pakket op zijn/haar verjaardag ontvangt. Ook voegen wij uw persoonlijke boodschap toe aan het pakket. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee over een verjaardagsservice op maat voor uw organisatie.

Thema pakketten

Verrassende pakketten voor elk thema

Investeren in duurzame relaties is van belang voor een gezonde organisatie. Wij geloven niet in klanten, maar in partners. Om deze verstandhouding optimaal te houden is het goed om uw personeel en relaties met regelmaat te verrassen met originele pakketten. Voor iedere bijzondere gebeurtenis kunt u zo een themapakket op maat samenstellen. Van pensioenspakket, tot een leuke attentie voor Secretaressedag. Van een uniek jubileumgeschenk tot een paaspakket. Graag stellen we samen met u pakketten samen passend voor elke gelegenheid.

box-business-celebrate-296878LR

Bezoek onze relatiegeschenken showroom!