U bent hier:

Aspergepakket risotto

Deze risotto heeft als basis Carnaroli rijst wat ook wel de Koning van de Italiaanse risotto rijst wordt genoemd, vanwege het uistekende absorptie vermogen in combinatie met de kookbestendigheid. De risotto is 100 % natuurlijk en ook zeer geschikt voor vegetariërs. Voor het beste resultaat dient u dit smaakvolle gerecht met liefde en aandacht te bereiden, zoals een Italiaanse Mama dit zou doen. 

Al in de oudheid, door de Grieken, Romeinen en Chinezen, werd de asperge omschreven als een geneeskrachtig kruid. Voornamelijk door de stof asparagine, die een gunstige uitwerking kan hebben op een lage bloeddruk, nierfunctiestoornissen, hartkloppingen en leverkwalen. Asperges zitten ook boordevol vitaminen, zoals vitamine K, vitamine C, vitamine B1, B2, vitamine E en foliumzuur. De unieke groente werkt bloedzuiverend en kan als vocht afdrijvend middel worden gebruikt bij blaas- en nierfunctiestoornissen. Dankzij deze kwaliteiten zou je de asperge makkelijk in het rijtje van de superfoods kunnen plaatsen.

Clearly Organic Airén is een zachte biologische wijn die subtiel in balans is met de zuren en een lange afdronk heeft. De wijn ruikt fris naar groen fruit zoals appels. Drink deze wijn op een temperatuur van 8-10°C.

Een asperge risotto met parmezaanse kaas en een frisse witte wijn!

Naturelmente risotto met truffel 250 g

Parmesan potje giovanni zwart-zilver 40 gram

Fles bio clearly organic blanco screwcap 0,75l

Asperges ca. 750 gr

Theedoek geblokt zwart

Pakket voorzien van sticker verspakket

Wijnbeschrijving

Bijpassende doos

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

42,50