‪Ook Helga van Leur is fan van onze papieren rugzak hashtag#groenebubbelvoorbij #duurzaam #eco #papierenrugzak @MVO Nederland

Lees verder

Job in dienst bij de Brandwijk Groep

 

Lees verder

PPP voorzitter Joop van Veelen overhandigt aan Dick Brandwijk – met zijn spelende kleinkinderen Julia en Saar van dochter Kimberly – het CSR Gold Certificaat. Een toepasselijk beeld.

Lees verder

Promo.nl is wederom genomineerd voor

LEVERANCIER VAN HET JAAR 2018

Helpt u ons? met UW STEM kunnen we dit jaar
wel Leverancier van het jaar worden.


Er kan gestemd worden tot en met 17 augustus. 
Wij willen natuurlijk erg graag winnen!
Vergeet niet uw stem te bevestigen in de bevestigingsmail.
Bedankt namens ons hele team!

BEKIJK DE STRIP HIER

Lees verder

BEKIJK DE STRIP HIER

De nieuwste trends, de duurzaamste cadeaus staan weer voor u klaar. BEKIJK HIER DE COLLECTIE

Bezoek de showroom in 'De Wereld van Brandwijk' en maak nu vrijblijvend een afspraak.
Bel 0418 561699 of mail info@brandwijk.nl
Ho Ho Ho Merry Christmas

Lees verder

Samen met BrabantZorg ontwikkelde Brandwijk|Promo.nl een bijzondere rugzak voor thuiszorgmedewerkers. Deze tas is volledig vervaardigd van gerecycled materiaal en – verrassend – van papier! De rugzak kan zelfs in de wasmachine.

Lees verder

Sinds 2010 heeft Brandwijk, de duurzame kerstpakketten- en geschenkenleverancier, een CO2-reductie behaald van ruim 79%. De CO2 prestatieladder is voor het bedrijf een belangrijk instrument. Dick Brandwijk, directeur/eigenaar, licht toe: “In 2010 hadden we een CO2 uitstoot van 71,49 ton en in 2017 hebben we deze weten te reduceren tot 14,86 ton. Ten opzichte van 2016 hebben we zelfs een reductie gerealiseerd van bijna 25%. Dit alles bij een stijgende omzetontwikkeling.”

Lees verder

ZALTBOMMEL • Brandwijk Kerstpakketten is verkozen tot bedrijf van de maand november bij de actie van hotel Van der Valk Zaltbommel A2. Vrijdag heeft de familie Brandwijk de Gouden Gunfactor ontvangen.

Lees verder

Heerlijke jam gemaakt op leer- en werkboerderij de Stelle in Ouwerkerk (Zeeland).

De jam wordt gemaakt door jongeren die niet in het reguliere arbeidstraject kunnen werken, bijvoorbeeld door ADHD.

Top jam met een mooie MVO boodschap!

Lees verder

Een leuk interview van SKAO

Bij Brandwijk Kerstpakketten hebben geschenken een verhaal. Liefst een duurzaam verhaal. Van fleecedekens van petflessen tot biologisch afbreekbare poncho’s.

‘Kijk, hier ben ik - naast mijn drie dochters en kleinkinderen - trots op,’ zegt ondernemer Dick Brandwijk (60) zwaaiend met een rugzak. ‘Mijn eerste tas gemaakt van 100 procent gerecycled papier, voorzien van FSC label. Met de afdeling inkoop en medewerkers van BrabantZorg hebben we voor de...

Lees verder

Tijdens de vakbeurs PromZ.live zijn de beste gifts & gadgets van 2017 bekend gemaakt. De Publieksprijs voor het meest leuke en vernieuwende product is toegekend aan Promo.nl met de LuminAid. De LuminAID is een opblaasbare lantaarn die werkt op zonne-energie. Na 7 uur zonlicht is de lantaarn opgeladen en gereed om 30 uur licht te geven, een mooi voorbeeld van een duurzame en praktische oplossing voor plekken waar geen electriciteit voor handen is. Brandwijk-Promo.nl gaf de lantaarn...

Lees verder

TBI Holdings is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Croonwolter&dros is hier een onderdeel van. Zij zijn op bouwreis naar Cambodja met de stichting Habitat for Humanity geweest. Dit zag Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl als een mooie gelegenheid om een steuntje in de rug te geven.

Habitat for Humanity ondersteunt mensen bij de bouw van een eigen huis zodat zij zelfstandig een beter bestaan kunnen opbouwen. ...

Lees verder

Think 'BIC'!! De meest gegeten pen ter wereld! Meer info? info@promo.nl #promo #bic #jammiejammie

Lees verder

PRIMEUR, De eerste rugzak gemaakt van 100% gerecycled papier, voorzien van FSC label.

Lees verder

De Kerstman Dick Brandwijk was te beluisteren bij NPO Radio 5 WekkerWakker met Henk Mouwe & Manuëla Kemp #omroepmax #hohoho #bijnakerst

Lees verder

Afgelopen 25 november was Dick te gast bij BNR nieuwsradio.. Heb je het gemist?

ABN Amro stopt met kerstpakketten. Daar snapt kerstpakkettenverkoper Dick Brandwijk helemaal niks van: 'Wil je bonje in je tent, geef je personeel dan een keer een jaar geen kerstpakket'.

 

Lees verder

De hotelier over gastvrijheid, ondernemen en goed fatsoen.

Lees verder

Het hilarische, maar ook wel serieuze en dus verrassende boek van Hansie Hansie

Lees verder

Het boek van de laatste culttrainer van Nederland, Simon Kistemaker.

Lees verder

"Wil je echt bonje in de tent, geef je medewerkers dan eens een jaar geen kerstpakket."

Lees verder

Het is nu mogelijk om een fleece deken te produceren van oude (plastic) PET flessen. Brandwijk Kerstpakketten heeft de primeur en is de eerste en exclusieve leverancier van dit duurzame innovatieve product.

Lees hier meer: http://www.kerstpakketleveranciers.nl/fleece-deken-pet-flessen/ 

Lees verder

Het pinksterweekend was de jubileumeditie van de Roparun, de grootste estafatteloop ter wereld voor het goede doel: hulp aan mensen met kanker. De Roparun bestaat 25 jaar en heeft inmiddels al ruim € 67 miljoen opgebracht. Voorheen werd er alleen tussen Parijs en Rotterdam gelopen, maar sinds 5 jaar is er ook een editie vanuit Hamburg. Dit jaar doen de Brandwijk-Bommelerwaardrunners voor de 17e keer mee.

 

http://www.bommelerwaardgids.nl/uitagenda/jubileum-roparun-in-pinksterweekend-136... Lees verder

Kerstpakketten leverancier Brandwijk  – Promo.nl kreeg als eerste in de branche het nieuwe gouden CSR Promotional Products-certificaat uit handen van Willem Lageweg, directeur MVO Nederland. Begin dit jaar werd deze nieuwe internationale standaardnorm voor MVO geïntroduceerd. De ondernemer uit Zaltbommel heeft de primeur.

Eigenaar Dick Brandwijk: ‘Het is mooi om te zien dat er de afgelopen anderhalf jaar meer aandacht is voor duurzaamheid in de branche. Wij doen er alles aan om voorop...

Lees verder

10 december was Dick te horen op BNR Nieuwsradio!

Werkgever pakt uit met kerst, ondanks strengere regels
Na de kerstborrel gewoon met een goed gevuld kerstpakket naar huis: werkgevers bezuinigen ondanks strengere regels nauwelijks op leuke dingen voor hun werknemers, zo blijkt uit een rondgang van BNR.

Lees meer.. 

Fragment gemist?

Lees verder

Gemeente Zaltbommel en Brandwijk winnaars in veiligheid en duurzaamheid

Maandag 19 oktober was een feestelijke dag voor de ondernemers van de bedrijventerreinen van de gemeente Zaltbommel. Burgemeester Albert van den Bosch ontving uit handen van Michaël van Straalen, voorzitter MKB Nederland, het Keurmerk Veilig Ondernemen voor alle bedrijventerreinen van Zaltbommel en Brakel. Daarnaast kreeg Brandwijk | Promo.nl, leverancier van kerstpakketten en relatiegeschenken, als eerste in de...

Lees verder

Bijna is het zover.. As maandag is ons feestje.. Een leuk stuk in het Kontakt

 

Geen geitenwollensok, wel duurzaam

Zaltbommel • Dick Brandwijk is on- dernemer in hart en nieren. Hij heeft al jaren een passie voor duurzaam on- dernemen.

“Elke ondernemer in Nederland meldt op zijn website dat hij Maat- schappelijk Verantwoord Ondernemer (MVO) is”, zegt Dick. “Ik hou niet van praatjes, ik wil bewijs zien. Daarom wil ik certificaten hebben.” Brandwijk Kerstpakketten en Promo.NL waar...

Lees verder

Team Brandwijk Bommelerwaard Runners uit Zaltbommel heeft 18.028 euro ingezameld voor de Roparun.

De totale opbrengst van de 24e editie is 5 miljoen euro. Vanuit de opbrengst worden maar liefst 175 projecten ondersteund die zich richten op palliatieve zorg voor mensen met kanker. Volgend jaar vindt de 25ste editie van de Roparun plaats. Teams kunnen zich daar nu voor inschrijven. Lees meer..

Lees verder

Brandwijk/Promo.nl (Zaltbommel) en CWS werken al jaren naar volle tevredenheid samen. Ze zijn afnemers van elkaars producten, maar leren ook veel van elkaar, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. In dit interview praten we dan ook uitgebreid over de rol die CWS speelde in het duurzame beleid van de koploper op het gebied van duurzaamheid, de firma Brandwijk/Promo.nl te Zaltbommel.

Ik zag het duurzame licht via CWS 

“CWS heeft mij 9 jaar geleden op het pad van duurzaamheid...

Lees verder


Dick en Pieta Brandwijk hebben met ruim 30 jaar ervaring in de wereld van relatiegeschenken een ware ‘neus’ ontwikkeld voor trends.

Dick: ‘We zitten nu volop in de drukke tijd van de kerstpakketten. Ieder jaar weer een mooie en hectische tijd. De trends dit jaar? Steeds meer bedrijven gebruiken het kerstpakket om een boodschap aan de medewerkers over te brengen. Wij stellen vervolgens een selectie van artikelen voor met een link naar die boodschap. Steeds vaker kiezen bedrijven voor...

Lees verder

Eerste CSR certificaat in Nederland naar Brandwijk Kerstpakketten/Promo.nl

Op maandag 19 oktober aanstaande ontvangt Brandwijk/Promo.nl als eerste in de branche het CSR-certificaat uit handen van Willem Lageweg, directeur MVO Nederland.

Het CSR-certificaat is dé nieuwe internationale standaardnorm voor MVO in de kerstpakketten en promotionele artikelen branche. De burgemeester van Zaltbommel, Albert van den Bosch, ontvangt uit handen van, Michaël van Straalen, voorzitter MKB...

Lees verder